A Chili Fitness edzőterem 2013. március 1-jén nyitotta meg kapuit az edzeni vágyók előtt Debrecenben, a Vágóhíd u. 3/B alatt. A 800 m²-es területből 500 m²-en a legmodernebb kardió és edzőgépek találhatók, a többi helyen szociális helyiségek, 8 férőhelyes szauna, ahol felfrissülhetnek. Könnyen megközelíthető gépkocsival, - ingyenes parkolóval az udvarban - helyi járatú autóbusszal, ill. kerékpárral.

 

Ezen irányelveket követve, sőt a tapasztalatokat figyelembe véve, megnyitottuk Budán, a XI. kerületben, az Etele út 57. alatt 2000 m²-es edzőtermünket, amit a piacon található legújabb HOIST gépekkel szereltünk fel. Ezek a gépek találhatók meg ARNOLD, MADONNA most nyíló edzőtermeiben, és ha ez nem lenne elég, maga PUTYIN is ezekkel a gépekkel szerelte fel a privát edzőtermét!!!

 

A szakmailag magasan képzett személyi edző csapat várja a sportolni vágyókat. A pultnál finom és egészséges italok, turmixok segítenek a felfrissülésben és a piacon található egyik legfinomabb kávé segít a felpörgésben.

 

Szeretettel várjuk minden kedves leendő vendégünket!

Üdvözlettel:

Chili Fitness 2 csapata

 

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 0–24 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 2 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1119 Budapest, Etele út 57. Hungary

+36 70 948 4890

info@chilifitness2.hu

www.chilifitness2.hu