Varga Veronika (Vero)

funkcionális edző, gerincedző

 

E-mail: hello@bdfunctionalfit.hu

 

„Ha az elhatározás megvan, cselekedj!”

 

Végzettségek:

 

  • Fitness instructor, Fitness Akadémia
  • Komplex szemléletű funkcionális edző, Almásy Mozgásakadémia
  • Gerincedző, Almásy Mozgásakadémia

 

Varga Veronika (Vero) vagyok, a FunctionalFit brand oktatója. Sokféle sportot kipróbáltam már, a mozgás fiatalkorom óta része a mindennapjaimnak. Néhány éve lett a FunctionalFit szemléletmód és a funkcionális edzések részei az életemnek, azóta is ez áll a legközelebb a szívemhez. Így lettem ennek az edzésprogramnak az egyik oktatója.

 

Szeretném a sport szeretetét átadni, és motiválni a céljaid elérésében. Ha szeretnéd Te is érezni a változást, keress meg, számíthatsz a segítségemre!

 

Csoportos óráinkról:

 

A köredzések során közös bemelegítéssel kezdünk, majd különböző állomásokat alakítunk ki, ahol az adott gyakorlatot időre kell végrehajtani, ismételni. Az állomások feladatai a teljes testet átmozgatják, cél az egészséges mozgásrendszer megtartása/visszaállítása, a mobilitás, a stabilitás, az egyensúly, az erő, a koordináció és a core-stabilitás fejlesztésével. A feladatokra könnyített és nehezített változatot is mutatunk, hogy a kezdők és a haladók is elégedetten távozhassanak, de az adott idő miatt Te is befolyásolhatod a tempóddal az edzés intenzitását (természetesan a gyorsaság nem mehet a helyes kivitelezés rovására).

 

Az órán használt eszközök a saját testsúly mellett: labdák (fitball, softball), rugalmas ellenállások (miniband, powerband, gumikötél, gumiszalag), bosu, balance board, dynair, egyensúlypárna, súlyzók, kettlebellek, step padok, jumping boxok, függesztéses eszközök, súlylabdák (medicinlabda, slamball, wallball, kézi súlylabdák), kardiógépek, rope kötél, csúszókorongok, smr hengerek, trigger labdák stb…


Az órát végül közös strechinggel zárjuk.

 

Várlak szeretettel!

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 0–24 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 2 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1119 Budapest, Etele út 57. Hungary

+36 70 948 4890

info@chilifitness2.hu

www.chilifitness2.hu