Miért éppen a TOMAHAWK® Indoor Cycling?

Olyan embertípusba tartozol, aki szereti a kihívásokat? Olyan órákat keresel, melyek lehetőséget teremtenek a fejlődésre? Akkor itt a
helyed! Hogy miért?

Egyrészt, valljuk be őszintén! Az ember azokat a sikereket értékeli igazán, amikért meg kellett küzdenie. Másrészt nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy azt gondolják, nincs már hova fejlődniük a sport terén. A TOMAHAWK® indoor cycling óra zsenialitása pontosan abban rejlik, hogy teljesen egyénre szabott edzésprogramot kínál, melyet a kezdő vendég ugyanúgy végig tud tekerni, mint az, aki már évek óta ezen sport szerelmese.

Igen… tekerünk! Igen… együtt tekerünk! Igen… teremben tekerünk!
Mégis miben tér el ez az óra egy outdoor biciklizéstől? Mivel ad többet, vagy mást, mint egy szimpla teremkerékpár? Rengetegszer megkapjuk ezeket a kérdéseket mi, edzők! A válasz nagyon egyszerű! Gyere el és próbáld ki!

Leírhatjuk szavakkal azt, hogy nekünk mit jelent végigtombolni egy-egy órát, de akkor fogod érezni igazán az indoor cycling erejét, ha átélsz velünk egy ilyen csodás, intenzív utazást, melyen a legütősebb zenéket, a legjobb hangulatot és az egyik legintenzívebb edzésformát hozzuk el neked.

Szépsége többek között abban rejlik, hogy maximális hatékonyságra törekszik, megtartva mindazon stílusjegyeket, melyek az outdoor irányzatot jellemzik. Szinte bárki képes teljesíteni az órát, hiszen a terhelés abszolút személyre szabott. Még akkor is hatékony és élvezetes tud lenni az edzés, ha közepes ellenállással, végig ülve tekersz. A kezdőtől egészen a professzionális szintig, mindenkit képes kiszolgálni.

Számos okot tudnánk még felhozni a mellett, hogy miért ezt, és ne más irányzatot válassz. Mégis az érdeklődőket egy dologgal szoktuk végleg meggyőzni. Ez az a sport, ami teljes mértékben képes kiszakítani a mindennapokból.

Egy komplett tisztulási folyamat, melyet az oktató és a zene tesz nagyszerűvé.

A legemberpróbálóbb és a legnagyszerűbb irányzat, amivel csak találkozhatsz! Éppen ezért tudunk teljes mellszélességgel kiállni mellette.

Az órákat TOMAHAWK® kerékpárokon tartjuk, melyek maximálisan kiszolgálják a “tekerők” igényeit. Könnyen kezelhetőek, könnyűek és dinamikusak.

ajto_spinning_106x270


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..