Krav maga edzések a Chili fitness 2-ben!

Mi is a krav maga valójában? Harcművészet? Küzdősport?

Nos a krav maga egy önvédelmi rendszer. Nincs filozófiája, ami a harcművészetekre jellemző, viszont van egy speciális gondolkodásmódja. A nyugati gyakorlatias szemlélet jellemző rá. Nem ring körülményekre és szabályozott, fair küzdelemre készít fel.

Gyökerei a második világháborúig nyúlnak vissza. Hatékonyság, céltudatosság, egyszerűség, gyors elsajátíthatóság a legfőbb ismérvei. Ma már egyaránt alkalmazzák a különleges rendvédelmi erők, katonai szervek képzései mellett civilek oktatására.

A krav maga egy naprakész éles szituációk tapasztalataira épülő, dinamikusan fejlődő rendszer. Az edzéseken valós szituációkra készítünk fel, ahol elsajátíthatod az egy vagy több támadó elleni önvédelmi taktikákat, legyen szó pusztakezes vagy fegyveres támadásról, illetve megtanulhatod a helyes kommunikációt és helyzettudatos viselkedést.

A rendszer elsajátítása nem igényel előképzettséget, vagy küzdősport tapasztalatot.

Ha rendszeres mozgásra vágysz, önbizalmat szeretnél szerezni és a mindemellett hatékony tudás szeretnél elsajátítani akkor, ne habozz tovább, gyere és próbáld ki.

A krav maga felépítésének köszönhetően a képzésbe bármikor be lehet kapcsolódni.

Várlak benneteket nagy-nagy szeretettel, február 26-tól, minden kedden és csütörtökön!

http://www.chilifitness2.hu/orarend-aerobik-terem.html

me


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .