Funkcionális edzés és csoportos GFlex a Chili Fitness 2-ben

A funkcionális edzés lényege, hogy testünket egy egységként kezeljük, és nem izoláltan eddzük az egyes izomcsoportokat, hiszen azok a valóságban soha nem működnek egymás nélkül. A funkcionális edzés során a természetes mozgásokat utánozzuk, melyek a mindennapi élet során előfordulnak. Nem csak erőt és állóképességet fejleszt, hanem koordinációt, gyorsaságot, hajlékonyságot és rugalmasságot is, mindemellett pedig eredményesen formálja a testet, csökkenti a testzsírszázalékot. Az edzések során az erő és az állóképesség harmonikusan fejlődik.

A Chili Fitness 2-ben a csoportos funkcionális órák során a saját testsúlyos gyakorlatok mellett eszközöket is használunk, például kettlebellt, kézi súlyzókat, medicinlabdákat, rope kötelet, gumikötelet, plyo boxot, GFlexet… stb. Ezek közül az eszközök közül már biztosan sokat ismertek. Ha tovább olvassátok bejegyzésünket, akkor a GFlexről tudhattok meg többet.

A GFlex a világon a legsokoldalúbb, legkényelmesebb és leghatékonyabb módja, hogy tested gyorsan maximális kondícióba hozd.

A GFlex a hagyományos felfüggesztéses edzéseszközök egy továbbfejlesztett változata, gravitációs edzéseszköz, amely a funkcionális, saját testsúllyal végzett edzésmódszerre épül. Különlegessége az a csigás áttétel, mely lehetővé teszi, hogy a tér bármely irányába szabad mozgást, illetve páros gyakorlatokat is lehessen vele végezni. Felhasználható saját edzőterem kialakítására, élsport edzésben, csoportos, vagy személyi edzésben. Az eszköz az ízületeket kímélően, mégis hatékonyan minden izomcsoportot megdolgoztathat.

Gyakorlatai korlátlanul variálhatók.

GFlex edzéssel fejleszthetsz többek között:

  • erőt;
  • gyorsaságot;
  • hajlékonyságot;
  • izomellenállást;
  • szív-és érrendszeri állóképességet.

A GFlex-et a következőképpen lehet hasznosítani:

  • anyagcsere fokozás, mely segít a súlycsökkentésben;
  • intenzív szív-és érrendszeri edzés, ami fejleszti az alkalmazkodóképességet, minden edzés típushoz;
  • segíti a sportág specifikus edzést;
  • segít a sérülések megelőzésében és a rehabilitációban;
  • javítja a testtartást.

Kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül egészséges, sportos életforma és mozgás Mindenkinek! Akár kezdő vagy, akár régóta edzel, várunk szeretettel a Chili Fitness 2-ben! Órarendért látogass el a www.chilifitness2.hu oldalunkra.

gflex

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .