Balogh-Tóth Boglárka

aerobik edző, személyi edző

 

Telefon: +36 20 498 4386

E-mail: tobogi@tvn.hu

 

„A sport a test útján nyitja meg a lelket.”

/Szent-Györgyi Albert/

 

Végzettségek:

 

2006 – 2007. Aerobik edző, Fitness Akadémia

2008. Flexi-bar edző, International Wellness Institute

2008. X-Co edző, International Wellness Institute

2012. Személyi edző, International Wellness Institute

2013. GFlex edző, International Wellness Institute

2015. Gyerekfitnesz edző, International Wellness Institute

2015. Preventív gerinctréner, Almásy Mozgásakadémia

2015. Gerincedző, Almásy Mozgásakadémia

2016. Coreographed Functional Training edző

2016. Sport- és mozgásterapeuta, Almásy Mozgásakadémia

 

A sportszeretet már egészen kiskorom óta jelen van az életemben. Éveken keresztül művészi tornásztam illetve kézilabdáztam, és a mai napig a sportok (aerobik, fitness) teszik ki a szabadidőm nagy részét.

Aerobik órán több mint 15 évvel ezelőtt voltam először. A zene mindig is közel állt hozzám, így hamar beleszerettem a pörgős órákba. 2007-ben végeztem a Fitness Akadémián aerobik edzőként, azóta tartok órákat. Folyamatosan igyekszem bővíteni a tudásom, hiszen a vendégeim olyan kérdésekkel jönnek hozzám, amelyek már személyre szabott válaszokat igényelnek. Ennek hatására képeztem magam tovább az International Wellness Institute (IWI) személyi edző szakán.

 

Bár hobbinak indult – hisz az aerobik/fitness mellett építőmérnökként dolgozom -, de mostanában már egyre inkább vonz ez a szakma. Szeretném, ha az emberek megértenék, hogy a mai világban (mozgásszegény életmód, ülőmunka, helytelen táplálkozás…) mennyire fontos a rendszeres sportolás, egészséges életmód. Nem csak a hétköznapok problémáival szemben állhatja meg jobban az ember a helyét, de olyan életerőt, vidámságot, tudatosságot, akaraterőt – és még sorolhatnám ☺ – kaphat a sporttól, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Éppen ezért edzéseimen az alakformáláson, a fittség javításán, az egészségmegőrzésen és prevención túl nagy hangsúlyt fektetek a jó, vidám hangulatra is.

 

Amire számíthatsz, vagyis a személyre
szabott edzés:

 

A személyi edző olyan szakirányú végzettséggel és ismerettel rendelkező szakember, aki egyénre szabott preventív fittségi edzést, valamint életmódprogramot tud tervezni és kontrollálni kliense adottságainak, egészségi állapotának, fittségi céljainak maximális figyelembevételével.

 

Első alkalommal egy személyes találkozó során átbeszéljük a célodat és azokat a dolgokat, amelyekre szükségem lesz ahhoz, hogy a neked legmegfelelőbb életmódprogramot állítsam össze. Ilyenek például az életviteled legfontosabb jellemzői, egészségügyi adatok, foglalkozásod, sportmúltad, étkezési szokásaid… stb.

 

Ezután az első közös edzés során egy általános fittségi állapotfelmérést végzünk. Ezzel kapunk egy képet az aktuális fizikai állapotodról, és kiváló alap lesz a „honnan indultunk” összehasonlításokhoz.

 

A továbbiakban nincs más dolgunk, mint céljaidat szem előtt tartva kialakítjuk a neked legmegfelelőbb étrendet illetve edzéstervet, kontrolláljuk és módosítjuk, amikor szükséges.

 

  • Ha szükséged van valakire, aki utat mutat;
  • ha úgy érzed, egyedül nem megy;
  • ha elindulnál az úton a célod felé, de nem tudod, hogyan;
  • ha már elindultál, de elakadtál;
  • ha szeretnéd elkerülni a rosszul megválasztott gyakorlatok okozta sérüléseket;
  • ha szeretnéd elkerülni a kudarcot;
  • ha szeretnél tenni az egészségedért;
  • ha szeretnél tenni az alakodért;
  • ha szeretnél minőségi életet élni,
  • akkor keress meg, segítek, hidd el, én is megjártam a magam útját.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 0–24 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 2 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1119 Budapest, Etele út 57. Hungary

+36 70 948 4890

info@chilifitness2.hu

www.chilifitness2.hu