Balogh-Tóth Boglárka

aerobik edző, személyi edző

 

Telefon: +36 20 498 4386

E-mail: tobogi@tvn.hu

 

„A sport a test útján nyitja meg a lelket.”

/Szent-Györgyi Albert/

 

Végzettségek:

 

2006 – 2007. Aerobik edző, Fitness Akadémia

2008. Flexi-bar edző, International Wellness Institute

2008. X-Co edző, International Wellness Institute

2012. Személyi edző, International Wellness Institute

2013. GFlex edző, International Wellness Institute

2015. Gyerekfitnesz edző, International Wellness Institute

2015. Preventív gerinctréner, Almásy Mozgásakadémia

2015. Gerincedző, Almásy Mozgásakadémia

2016. Coreographed Functional Training edző

2016. Sport- és mozgásterapeuta, Almásy Mozgásakadémia

 

A sportszeretet már egészen kiskorom óta jelen van az életemben. Éveken keresztül művészi tornásztam illetve kézilabdáztam, és a mai napig a sportok (aerobik, fitness) teszik ki a szabadidőm nagy részét.

 

Aerobik órán több mint 15 évvel ezelőtt voltam először. A zene mindig is közel állt hozzám, így hamar beleszerettem a pörgős órákba. 2007-ben végeztem a Fitness Akadémián aerobik edzőként, azóta tartok órákat. Folyamatosan igyekszem bővíteni a tudásom, hiszen a vendégeim olyan kérdésekkel jönnek hozzám, amelyek már személyre szabott válaszokat igényelnek. Ennek hatására képeztem magam tovább az International Wellness Institute (IWI) személyi edző szakán, illetve további számos edzői képzésen vettem részt az elmúlt években.

 

Bár hobbinak indult – hisz az aerobik/fitness mellett építőmérnökként dolgozom -, de mostanában már egyre inkább vonz ez a szakma. Szeretném, ha az emberek megértenék, hogy a mai világban (mozgásszegény életmód, ülőmunka, helytelen táplálkozás…) mennyire fontos a rendszeres sportolás, egészséges életmód. Nem csak a hétköznapok problémáival szemben állhatja meg jobban az ember a helyét, de olyan életerőt, vidámságot, tudatosságot, akaraterőt – és még sorolhatnám ☺ – kaphat a sporttól, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Éppen ezért edzéseimen az alakformáláson, a fittség javításán, az egészségmegőrzésen és prevención túl nagy hangsúlyt fektetek a jó, vidám hangulatra is.

 

Óráimon igyekszem minden izomcsoportot átmozgatni, erősíteni, figyelek a változatosságra is. Gyere el és próbálj ki, jó helyen leszel!

 

Üdv: Bogi

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 0–24 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 2 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1119 Budapest, Etele út 57. Hungary

+36 70 948 4890

info@chilifitness2.hu

www.chilifitness2.hu